Szolgáltatásaink

Ékszerkészítés, ha valami igazán különlegeset szeretne

Az ékszerek nem csak a személyes stílust tükrözik, hanem lehetőséget adnak az egyedi jelentések és történetek megjelenítésére is. Gyakran szimbolizálják a fontos életeseményeket, mint a házasság, a születésnapok, az ünnepek vagy a fontos pillanatokat az életben.

Az egyedi ékszerek nem csak a külső megjelenés miatt fontosak, hanem azért is, mert magukban hordozzák a tervező, az ajándékozó és természetesen a megajándékozott személyes stílusát és ízlését. Egyedi arany és ezüst ékszerek ajándékozása különleges és személyre szóló lehetőség arra, hogy megmutassuk, mennyire fontos számunkra a megajándékozott személy.

Ékszerkészítés – Székesfehérvár

Jöjjön el ékszerüzletünkbe és készíttesse el velünk különleges, egyedi meglepetését.

ÉKSZERBOLTUNK

Cím: 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 8.

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 10.00 – 16.30-ig
Kedd: ZÁRVA
Szombat: 9.00-12.00-ig

Telefonszám:
+36 22/333-459, +36-30-474-78-84

E-mail: megrendeles@aurisekszer.hu

Az arany és ezüst ékszerek széles választéka elérhető ékszerboltunkban és a webáruházban, de az egyedi darabok készítése lehetővé teszi, hogy valóban különleges és személyes ajándékkal lepjék meg szeretteiket, barátaikat.

Nincs még ötlete? Jöjjön el hozzánk, mert üzletünkben számos katalógust biztosítunk ami segíthet a tervezésben vagy, ha valamelyik különleges darab megtetszik, akkor akár egyből meg is tudja rendelni.

Egyedi arany és ezüst ékszerek készítése

Az egyedi arany és ezüst ékszerek készítése hosszú és bonyolult folyamat, amely magában foglalja az ötlet, a tervezés, az alapanyagok kiválasztását, az ékszer elkészítését és a csiszolást.

Megrendelőink minden igényét maradéktalanul igyekszünk kielégíteni, de szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy egy teljesen egyedi darab elkészítése időigényes folyamat lehet, ezért mindig időben érdemes felvenni az ékszerkészítővel a kapcsolatot, hogy a nagy pillanatra olyan ékszer készülhessen, amit megálmodott.