Szolgáltatásaink

Gravírozás ékszerekre és ajándéktárgyakra

Az egyedi és személyre szabott ékszereket és ajándéktárgyak keresése sokszor nehéz feladat azonban, ha gravírozást alkalmazunk, a dolgok egyszerűbbé és személyesebbé válnak. A gravírozott ajándéktárgyak és ékszerek egyedi jellegük miatt tökéletes ajándékok lehetnek bármilyen alkalomra, mely értékesebbé és különlegesebbé teheti meglepetésünket.

A gravírozás egy olyan technika, amely lehetővé teszi, hogy az ékszereinket és ajándéktárgyainkat személyesebbé tegyük. A gravírozás során a tárgyba belevésik a mintát, a szöveget vagy a logót, amelyek kifejezik az egyedi érzéseinket és gondolatainkat.

Gravírozás – Székesfehérvár

Jöjjön el ékszerüzletünkbe és készíttesse el velünk különleges, egyedi meglepetését.

ÉKSZERBOLTUNK

Cím: 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 8.

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 10.00 – 16.30-ig
Kedd: ZÁRVA
Szombat: 9.00-12.00-ig

Telefonszám:
+36 22/333-459, +36-30-474-78-84

E-mail: megrendeles@aurisekszer.hu

Ékszerek és ajándéktárgyak gravírozása

Az ékszerek gravírozása egy nagyon népszerű módja annak, hogy egyedi és személyre szabott darabbal lepjük meg szeretteinket, barátainkat, kollégáinkat. Az ékszerek gravírozásának a lehetőségei szinte végtelenek.

Egy jegygyűrűre gravírozott „üzenet” mindig emlékeztetni fog arra az egyedülálló pillanatra, amelyet együtt éltek át. Keresztelőre, névnapra, ballagásra, bármilyen neves alkalmakra adhat gravírozással egyedivé tett ékszer, melyben a megajándékozott egész biztosan nagy örömét fogja lelni.

A gravírozás nem csak ajándéktárgyakra és ékszerekre korlátozódik. Bármilyen tárgyat gravírozni lehet, így a lehetőségek határtalanok. A gravírozás lehetővé teszi, hogy bármilyen tárgy egyedi jellegét kiemeljük és kifejezzük rajta üzenetünket.

Mit tud nálunk gravírozni?

A teljesség igénye nélkül az itt felsorolt népszerű tárgyakra egyedi igényei szerint, rövid határidővel elkészítjük a gravírozást: nemesfémekbe (arany, ezüst), fémtárgyakba, acélékszerekbe, medálokra, karkötőkre, gyűrűkre, kulacsokra, kulcstartókra, üveg poharakra, korsókra, üvegtálakra, stb.

Gravírozás lehet monogram, dátum, szöveg, logó, egyedi vagy választott rajzok, minták alapján is.

Kisebb méretű (kb. 40×40 mm),  fényes, sima felületre fénykép gravírozást, hengeres tárgyakba max. 20 cm átmérőig tudjuk vállalni a gravírozást.

Az ékszerek gravírozása egy nagyon népszerű módja annak, hogy egyedi és személyre szabott darabbal lepjük meg szeretteinket, barátainkat, kollégáinkat. Az ékszerek gravírozásának a lehetőségei szinte végtelenek.

Egy jegygyűrűre gravírozott üzenet mindig emlékeztetni fog arra az egyedülálló pillanatra, amelyet együtt éltek át. Keresztelőre, névnapra, ballagásra, bármilyen neves alkalmakra adhat gravírozással egyedivé tett ékszert vagy ajándékot.

Kisebb méretű (max.40×40 mm), fényes, sima felületre fénykép gravírozást is vállalunk!

Hengeres tárgyakba max. 20 cm átmérőig vállaljuk a gravírozást!

Egyedi igények szerint rövid határidővel elkészítjük, nemesfémekbe (arany, ezüst), fémtárgyakba, acélékszerekbe, üveg tárgyakba (medál, karkötő, gyűrű, kulacs, kulcstartó, pohár, korsó, üvegtál, stb.…) az alábbi lehetőségeket: monogram, dátum, szöveg, logó, egyedi vagy választott rajzok, minták alapján.