Segítségre van szüksége? Hívjon minket: 06 22/333-459

Szállítás

A csomagszállításnál a csomagban megtalálható a megrendelt ékszer díszdobozban és a számla mely tartalmazza a termék bruttó értékét és a szállítási költséget.

Átvétel lehetséges:

  • személyesen (üzletünkben)
  • futárszolgálattal (átutalással vagy utánvétellel)

Csak sértetlen csomagot vegyen át!

Fizetési módok:

személyes átvétel: üzletünkben előzetes egyeztetés alapján készpénzes illetve bankkártyás fizetési lehetőséggel

banki átutalás: termékeink megvásárolhatók banki átutalással. Az ékszer árát és szállítási költségét az értesítő levélben található bankszámlaszámra kell átutalni. Szállítási határidő az átutalás megérkezését követő 3-4 munkanap.

A szállítási költség 1500 Ft (futárszolgálattal)
A megrendelt áru vételárára 1 hétig várunk, ha ez idő alatt nem érkezik meg az átutalás a rendelést töröljük.

utánvétel: utánvételes vásárlás esetén az összeg az ékszer árát, a szállítási költséget és az utánvételi költséget  is tartalmazza. Ez esetben a kiszállítási díj 2500 Ft. (futárszolgálattal)

Bankkártyás fizetést csak személyes átvételnél áll módunkban elfogadni, egyéb esetekben készpénzkímélő lehetőségként a banki átutalást választhatja.

Garancia

elállás: a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül, sérülésmentes és hiánytalan állapotban visszaküldheti az árut a számlával együtt és mi visszafizetjük a termék árát 30 napon belül. Az elállási jog nem gyakorolható a személyes átvétel után.

szavatosság: időtartama 6 hónap Sérült árú esetén hiánytalanul és az eredeti tanúsítvánnyal (számlával) visszaküldve az ékszert módunkban áll cserélni vagy kérés szerint javítani.
A javításra küldött ékszert a lehető legrövidebb határidővel a megadott címre visszaküldjük díjmentesen. Ha a tárgy vizsgálatánál kiderül, hogy a hibájánál a szavatosság nem érvényesíthető, úgy a javítási és szállítási költség a megrendelőt terheli. Az esetleges költségekről telefonon előre értesítjük.

Szavatosság nem vehető igénybe:

  • nem rendeltetésszerű használatból adódó károsodás, roncsolódás esetén
  • méretváltoztatásokra
  • termék anyagából adódó egészségügyi hatásokra (fémallergia)
  • különböző vegyi anyagok okozta károsodásra, színeződésre (kozmetikumok, parfümök, tisztítószerek, termálvíz stb.)
  • használatból adódó kopásra
X